KONYA / ÇUMRA - Karkın Atatürk Ortaokulu

May

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

May

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Medeniyet Okulu tarafından okulumuzda Doğal Kaynaklarımızı Koruyalım konulu tiyatro oyunu sergilendi.

Mrt

Okulumuzda deprem tahliye tatbikatı yapılmıştır. Ögrencilerimiz ve personelimiz deprem anında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirilmiştir.

Şbt

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor ögretmeni Adem Şimşek önderliginde kurulan okul takımımız , Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Genclik ve Spor Bakanlıgının ortaklaşa düzenledigi Türkiye geneli 'Mahallemde Maç Var ' Turnuvasına katılmıştır.  İlk macı Konya il merkezinde Şehit Muharrem Samur Sahasında Konya Meram Spor ile oynanan macı takımımız güzel bir oyunla 2-1 üstünlükle galip gelmiştir. Ögretmenimizi ve sporcu ögrencilerimizi kutlar bir sonraki turda takımımıza başarılar dileriz.

Ock

1.dönemin sona ermesi üzerine tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da karne töreni düzenlendi.Karnelerini ve başarı belgelerini sınıf öğretmenlerinin ellerinden alan öğrencilerimizin mutlu oldukları görüldü.

Bu dönem boyunca büyük fedakarlık gösteren tüm ögretmen ve ögrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Fikri, sözü, eylemi değer olan; tavrı ve duruşuyla eğiten, öğreten, özümseten maarif ordumuzun "Öğretmenler Günü"nü kutluyor, sağlık sıhhat ve güzellikler temenni ediyoruz, ahirete intikal eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.

Okulumuza hizmet eden tüm muallimlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

SAYGI VE SEVGİYİ SONSUZ HAK EDEN ÖĞRETMENİM, İYİ Kİ VARSINIZ!